Novinky

08.12.2014 20:07

Dámy a pánové, je to tady. V pořadí třetí Měsíční nej na mém ctěném blogu a tentokrát za měsíc listopad. Jste zvědaví, co za pěkné knížky jsem si přečetla? A jak se jsem je ohodnotila? Věřte, že za listopad jsem měla čest přelouskat opravdu zajímavá dílka. Odkaz zde

04.12.2014 19:58

Saluton! Opět sem dávám odkaz na moji recenzi, kterou ovšem nenaleznete na tomto blogu, ale na Databázi knih. Tentokrát jsem se pustila do hodnocení knihy Tady a teď. Zjistila jsem totiž, že na databazeknih.cz má pouze jednu recenzi a jeden komentář (který se mimochodem ode mě :D). Tak jsem usoudila, že nebude škodit napsat na knihu recenzi, abyste mohli posoudit, zda - li stojí za to knihu číst. Jak to dopadlo? Kolik hvězdiček jsem knize dala?

https://www.databazeknih.cz/recenze-knihy/dodrzuj-pravidla-nikdy-se-nezamiluj-2830

PS.: Teď moc nestíhám, tak se omlouvám....

29.11.2014 13:32

Saluton! Díky moc za komentáře u předchozích článků, moc ráda jsem si je přečetla. Ale nyní k věci: Pamatujete si na moji povídku o strachu? Pravda, už je to docela dávno, zmiňovanou povídku najdete kdyžtak v rubrice Příběhy. Každopádně mě psaní drabble nějak chytlo, takže tu mám pro vás další drabble, tentokát o osudu. Opět trochu inspirace z mého života, ale to se jedná spíš o místa a okolí, kde se povídka odehrává.

No nic, už mlčím a tady vám dávám odkaz: zde

27.11.2014 21:51

Před dlouhou a předlouhou dobou jsem navštívila naši knihovnu, odkud jsem odešla s opravdou skvělým úlovkem. 5 pět úžasných knih jsem si odnesla domů a mohla se z nich těšit. A o jaká skvotstná literární díla vůbec šlo? To se dozvíte tady

 
Ale vážně, jsem na ně moc hrdá :D Protože se tak krásně vyjímají v mé knihovničce. Mimochodem mi paní od Knihcentra poslala první recenzní e-knihu! Kořist od Andrewa Fukudy. Moc se na ni těším.
20.11.2014 21:25

Saluton! Jsem tu s další recenzí, tentokrát na knihu Kovbojové a vetřelci. Myslím, že většina z vás zná pouze filmové zpracování, a proto jsem se rozhodla napsat recenzi právě na tuhle románovou adaptaci stejnojmenného filmu, abyste mohli zjistit jaké to je číst knihu napsanou podle filmu. Jak se mi kniha líbila? Co na ní říkám? Je lepší film či kniha? Odpovědi na tyto otázky najdete zde.

Recenze psána pro databazeknih.cz

19.11.2014 14:59

Ahoj! Elizabeth T., kterou mám v affs pořád zapsanou jako Lissu (doufám, že mi to promine), mě nominovala na Liebster Award TAG. A protože už jsem dlouho žádný TAG nedělala, řekla jsem si, proč nominace nevyužít. Taky se mi líbily Elizabethiny otázky, takže jsem se do TAGU pustila. A tady je výsledek: klik.

A k možná k něčí smůle jsem si neodpustila ani nominace, které sice naleznete v článku, ale pro případ, že byste nedojeli tak daleko, tady jsou všichni nominovaní vypsaní: Nemesis MorikoElizaCalliaIvyLucienneMay GreenNikaRoovySilluety (Erin) , AmiKateZoey I když se pokusím všechny zde vypsané informovat, jistota je jistota :D

(samozřejmě vás nenutím, abyste na nominaci reagovali, ale ráda si počtu vaše odpovědi na mé záludné otázky :D)

15.11.2014 19:56

Saluton! Po opět dlouhé době (protože počet komentářů u článků klesá a klesá :( ) se hlásím s další novinkou a tentokrát je to historicky první filmová recenze na tomto blogu! A nejedná se o žádný jiný film, než o Labyrint: Útěk. Musím se přiznat, že jsem ho viděla už před více jak 30 dny, ale ke sepsaní recenze a ke zveřejnění článku jsem se dostala až mnohem, mnohem déle. Je to moje první recenze na film, takže jsem moc zvědavá na to, jak se vám bude/nebude líbit. Svůj názor prosím napište do komentářů. Moc mi to pomůže. Odkaz zde

08.11.2014 11:52

Saluton! Po celkem dlouhé době (nebo alespoň kamarádka to zhodnotila jako dlouhou dobu) se vám zase ozývám s nějakou tou novinkou. Jak jste si již možná všimli, vládu převzal definitivně měsíc listopad a s ním přišel i chlad, dlouhé noci, krátké dny a deštivé počasí. Někteří z vás už možná očekávají Měsíční nej za říjen. Já vím, nejsem zrovna dochvilná, přeci jenom už je 8.11. Jako kompenzaci za moji skromírající aktivitu pro vás mám dvojitou novinku - totiž dvojité Měsíční nej. Pokud marně přemýšlíte, jak je možné, že pro vás mám Měsíční nej dvakrát, tak vysvětlení je jednoduché.

Kromě již 2. knižního Měsíčního nej má totiž premiéru i filmové Měsíční nej. Jste zvědaví? Tak neváhejte a koukněte se sem (filmové Měsíční nej) a samozřejmě i sem (knižní M. nej). Každý komentář potěší!

03.11.2014 07:20

Je tu měsíc listopad, který asi mnoho z nás nemá třeba v lásce a já to docela chápu. Je zima a dost často prší. Přesto s listopadem přichází je jedna dobrá věc, dalo by se říct. Jedná se o Listopadovou čtecí vývu od bloggerky  AYNARRy TULRGAR. Není to je tak nějaká obyčejná výzva, vždyť se koneckonců účastním již jedné výzvy na celý rok. Tahle výzva má totiž také příběh. Jako motivace slouží fakt, že si můžete představit, že za každou přečtenou knížku dostanou hladovějící veverky jeden oříšek. Samozřejmě to není realita, ale proč si to prostě nepředstavit a s chutí se postutit do čtení (zvlášť pokud třeba poslední dobou čtení zanedbáváte). Odkaz zde

(PS.: U nás doma probývá velká rekonstrukce, malování a takové věci, takže to znamená, že počítač je pohřebený pod tunou dalších věcí a moje fungování na blogu je tak silně omezeno. Takže se vám moc omlouvám za dočasnou neaktivitu. Pokud nám brzy zapojí počítač, budu se vám věnovat víc - to platí i pro Affs, omlouvám se za minulý týden, protože někoho jsem nestihla + přidávám omluvu i za tento týde, protože opravdu nevím, kdyy zas budeme mít počítač zapojený. Díky za pochopení :)

26.10.2014 17:40

Tahle recenze už mi docela dlouho leží "v šuplíku". Usoudila jsem, že na tuhle recenzi už dlouho sedá prach, a ačkoliv tu jsou články, které na zveřejnění čekají ještě déle, dnes jsem zvolila právě zrecenzované Asylum. Hororovou knihu s nádech fantasy, o které ví snad každý.

Pokud si kladate otázky, jaké byly moje reakce a hodnocení a kolik jsem dala knize procent, jediné místo, kde se to dozvíte, je zde: https://history-fantasy-blog.webnode.cz/recenze/asylum-ustav-pro-dusevne-chore/

23.10.2014 20:54

Jedná se jenom o krátkou novinku, totiž o odkaz na moji recenzi, kterou jsem napsala pro databázi knih. Důvodem, proč ji nenajdete zde na blogu, je velké množství recenzí, které mám v zásobě. Za chvíli by ji byla tolik, že bych je zveřejňovala ještě dva měsíce.

https://www.databazeknih.cz/recenze-knihy/opravdu-mrazive-leto-2602

Snad se bude líbit :)

23.10.2014 15:16

Už hodně dlouho, tím myslím opravdu hodně dlouho, jsem uvažovala o deníkovém zápisu, kolikrát jsem se k tomu dokonce dostala, ale většinou to skončilo stejně. Smazáním. Protože tady na blogu je potřeba přidávát aktuálnější články a deníkový zápis šel tak nějak do pozadí. A nyní konečně je tu čas proto, abych zveřejněnila článek o mém ctěném životě, respektive jeho části. Nálady se měnily, události přibývaly, takže jde jen o výtah těch nejpodstatnějších věcí.

Upoutávka

Ten nadpis přesně odpovídá tomu, jak se teď častokrát cítím. Nebo spíš mám pocit, že takhle mě vnímá okolí...
Neviditelná.
Neslyšitelná.
Taky se vám stává, že se někomu něco pokoušíte říct, ale zjistíte, že u vašeho třetího slova vás už nevnímá?

Více zde

19.10.2014 15:23

Pro začátek bych vám ráda oznámila, že jsem projekt Návštěva knihovny přesunula z rubriky Projekty do rubriky Knihovna, protože mi tam tématem seděla mnohem lépe. To kdybyste náhodou po projektu pátrali. Nicméně tentokrát jsem navštívila naši knihovnu v pátek 17.10. a odnesla si s sebou domů pět knížek. Jaké knihy to jsou? To se dozvíte tady

Za komentáře jsem jenom ráda.

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Komentáře oplácím ^.^

Vítejte na tomto webu

Vítejte na mém blogu. Právě jste odvážně vstoupili do takové mé zašívárny, mého skrytého světa. Soustředím se hlavně na psaní příběhů a jim podobným věcem. Preferuju žánr fantasy, sci-fi a tak. Naleznete tady moje povídky, články, úvahy, recenze knih, vyjímečně i filmů. . Prosím o komentářek, že jste tu byli. CHRÁNĚNO AUTORSKÝM PRÁVEM, NEKOPÍROVAT.

S pozdravem Eliz.

Logo mého webu

Právě čtu

Prvních sto - Kass Morgan

Právě sleduji

Kde mě najdete?

(Attia)

Spolupráce

Upozornění

U některých prohlížečů se stává, že menu, které by mělo normálně být na stránce nahoře napravo, tam prostě není a místo něho se ukazuje =. Nezoufejte, jde jen o to, že se menu zcela záhadným způsobem posunulo úplně dolů na konec stránky. Díky za pochopení

Účastním se

Kapitolové příběhy

DOKONČENÉ>>>
 
ROZEPSANÉ>>>
Klec (prac. název)
 
POZASTAVENÉ>>>

Anketa

Pokud jsi tu byl, pak klikni na jedno klik.

♥KLIK♥ (147)
*klik** (805)

Celkový počet hlasů: 952

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: