Novinky

12.10.2014 14:42

Zachraňte se, kdo můžeš. Další (určitě nudný) článek plný informací, které stejně nepotřebuju. I tak to můžete brát. Ale tento článek je speciální, hlavně kvůli knize, kterou v ní propaguji. Žádost o její zviditelnění mi přišla na e - mail a já se (s malým zpožděním) dostala k tomu, abych se k propagaci knihy dostala. Když mám blog, tak to není problém. Mám sice hodně špatný pocit z toho, že tenhle e - mail už mi jednou přišel a já ho ignorovala, ale snad to napraví tento článek. A o jakou knihu se vůbec jedná? To se dozvíte právě tady.

A teď ta druhá část infočlánku. Došla jsem k názoru, že by vás dva více méně informační články hned po sobě zřejmě odrovnaly, proto jsem se pustila do odvážného pokusu zmáčknou propagaci a hromadu informací o blogu do jednoho jediného článku. Možná proto je tak dlouhý. Nicméně si myslím, že ty informace vám jistě přijdou vhod. Naleznete je na stejné webové adrese (tady)

11.10.2014 19:29

Na začátek pár objasnění. Dřív jsem každý měsíc přidávala příspěvky s názvem Přečteno za ... V podstatě šlo o souhrn všech knih, které jsem za daný měsíc přelouskala. Jenže teď těmto článku definitivně odzvonilo a místo nich nastupuje Měsíčně nej. Jistě má většina z vás potuchy, o co tu jde. S články s názvem Měsíční nej jste se mohli setkat i na jiných blozích. Když jsem tak přemýšlela jak vylepšit dosavadní články na toto téma, jako vhodný název mě napadlo právě měsíční nej. Pak jsem se zarazila a uvědomila jsem si, že jsem se s takovým názvem již setkala. Když dám příklady tak třeba Rodaw (ale ta točí videa) nebo NikaRoovy. Takže tento projekt vlastně není můj Je to je taková moje upravená verze Měsíčních nej z jiných blogů.

To je jen tak na úvod, ostatně pokud tento text by jste nalezli na úvodní stránce Měsíční nej (tady). Spíš vám chci sdělit, že jsem již sepsala i měsíční nej za měsíc září. Již? Spíš bych řekla konečně. Ale i s malým zpožděním, které mi jistě prominete, se na vás článek s pěti knihami a s 12 kategoriemi těší. Více zde

02.10.2014 18:50

Už je to celkem dlouho, co se tu něco událo a já přidala nějaký příspěvek... I když komentovanost klesá a spousta z vás nemá na obcházení blogů kvůli škole čas, i tak jsem si řekla, že sem nějakou tu novinku přidám. Kdyby sem třeba někdo zavítal. Tentokrát jde o recenzi na knihu Rebelové věčnosti, která už mi tu delší dobu jentak leží a já ji ještě nějak nestihla zveřejnit. Líbila se mi kniha? Nebo naopak ne? To a více se dozvíte zde

26.09.2014 14:37

Saluton! Inspiraci pro tuhle krátkou povídku, přesně 200 slov (myslím, že i s názvem, nikoliv s tímhle mým okecáváním), jsem nalezla na dnešní hodině slohu, kdy jsem byla donucená povědět něco na téma strachu. Výmýšlí se za pochodu. Pochopitelně to nebyla žádná sláva. Největší paradox na tom je, že jakmile jsem to něco doblekotala, napadla mě úplně geniální povídka, která by měla větší smysl. Pozdě. Tak jsem si alespoň řekla, že svůj nápad sepíšu a dám sem na blog, protože ho úplně nemůžu zatratit. S kamarádkou jsmese dohodly, že obě napíšeme krátkou povídku právě o strachu. Místo, kniha a část událostí jsou inspirovany mým skutečným životem... Více naleznete zde

22.09.2014 21:13

Blížíme se do finále. Je tu předposlední Já, pisálek a s ním i moje odpovědi na otázky. Tentokrát je téma soutěže a publikace. Více naleznete zde.

17.09.2014 20:24

Saluton! Po poměrně krátké době se tu zjevuje další deníkový zápis. Proč už zase? Důvod je prostý. Původně jsem myslela, že do jednoho zápisu napíšu jak poslední vzpomínky na ty úžasné prázdniny, tak si i postěžuju na nemožnou školu a všechno s ní spojené. Ale nakonec jsem nějak přišla na to, že vmáčknout to  všechno do jednoho zápisu prostě nedokážu. Byl by příliš dlouhý a vás by to tudíž nebavil. Nevěřím, že se někomu chce číst kilometrový balík plný mých duchaplných žvástů. Proto jsem deníkový zápis rozdělila na dvě více stravitelná sousta. Více čtěte zde

16.09.2014 20:18

Saluton! Představuji vám již známou povídku v novém kabátu. Teda spíš s novým názvem. Hradby mezi námi vám možná může znít neznámě, ale vězte, že se nejedná o nic jiného, než o starou dobrou (zas tak stará není :D) povídku s názvem JSME JEN LOUTKY. Jelikož v anketě o nejlepší název vyšlo, že se vám nejvíc líbí právě jméno Hradby mezi námi, konečně jsem se dostala k tomu, abych příběh kompletně přejmenovala se vším všudy. Tak tedy přivítejme povídku Hradby mezi námi

Jistě neuškodí, když si připomenete, co se již událo, než postoupíme na další kapitolky.

Prolog

I. kapitola

II. kapitola

A již brzy očekávejte  publikování třetí kapitoly!

 

16.09.2014 19:42

Už to připomínám po několikáté, ale je zřejmé, že se tato informace ještě k některým úplně dorazila, a proto bych vám ráda oznámila existenci jedné velké ankety. Tato anketa se týká kapitolových příběhů. Aneb pořebuji, abyste za mě rozhodli, kterým příběhů se mám primárně věnovat. Zkrátka jde o to, že si v anketě odhlasujete svůj nejoblíběnější kapitolový příběh. Je jen na vás, v čem budu nejdříve pokračovat a co nejdříve dokončím, takže se rozhodněte dobře a rozhodně přidejte svůj hlas! Více naleznete zde

13.09.2014 11:00

Je to už hodně dlouho, co jsem spáchala nějaký deníkový zápis, a tak jsem už nějaký čas uvažovala, že napíšu ještě něco o prázdninách, co jsem činila a tak. Jenže dostala jsem se k tomu až dneska. Prostě nebyl čas a kupily se mi důležitější články. Takže to teď možná vypadá, že jsem zkrátka zaspala dobu, protože už máme skoro čtrnáct dní školu a j teprve teď zveřejňuji článek o prázdninách!!! Jsem prostě trochu zpomalená :D To se stává.

Tak, konec řečí. Co přesně jsem o prázdninách dělala, se dozvíte tady

10.09.2014 17:04

Saluton! Recenzi na knihu Atlas mraků jsem sice napsala už minulý týden, ke zveřejněním jsem se však dostala až dnes (částečně z důvodu malé komentovanosti. Neviděla jsem důvod, proč recenzi zvěřejňovat hned, když předchozí články mají sotva dva komentáře). Když tedy pominu tohle okecávání a zaměřím se na fakt, že jsem napsala recenzi o velmi povedené knize (ptázkou je, jak moc povedená je recenze :D), tak vás odkazuji sem, abyste si mohli recenzi přečíst.

Každý komentář potěší!

07.09.2014 16:18

Tak je to tady. Sepsala jsem první článek v projektu Návštěva knihovny. Tentokrát jsem si vypůjčila pět knih, o nichž se podrobnosti dozvíte právě t ady. Některé knihy nejspíš zrecenzuji, takže se můžete těšit. 

06.09.2014 13:41

Saluton! Připravuji pro vás několik článků dopředu, hlavně kvůli tomu, abych pak měla co zveřejnit během všedních dnů, kdy na blog nemám příliš času. Nicméně na zveřejnění prvního článku počkám, protože několik předchozích (např. Já pisálek 6 a 7) je téměř bez komentářů.

Pokud však máte pocit, že se tu vyloženě nudíte, mám pro vás dva typy a jednu novinku, na které stojí za to se mrknout.

Návštěva knihovny

Projekt zaměřený na knížky z knihovny, jak plyne z názvu, z dílny Michelle M. Již brzy očekávejte první díl.
 

Velká anketa

V této anketě jde o tom, abyste podle svého gusta vybrali kapitolový příběh/příběhy, kterým se mám věnovat nejdřív a nejvíc.
 

Zombie Apocalypse Book TAG

Opravdu originální, nevšední a vtipný TAG pro případ zombie apokalypsy. Též stojí za přečtění. Zasmějete se.
 
Eliz
02.09.2014 16:57

Saluton! Prázdniny sice už skončily přede dvěma dny (k velkému smutku všech školou povinných osob), ale i tak jsem přinesla malé ohlednutí za těmi dvěma měsící volna a to seznam knih, které jsem přečetla právě za prázdniny. Kupodivu jich nebylo příliš, i když jsem měla mít na čtení čas, ale nějak bylo spousta jiných věcí, co dělat. Takže více naleznete zde.

Ehm, jen tak mimochodem: Dva komentáře na celý čtyři články dohromady? Jak tak na to koukám, tak nějak upadá navšetěvovanost a komentovanost, což je zčásti moje vina, protože jsem na blogu dlouho nic nedělala, ale teď jsem zpět, pilně píši dál... a odezva téměř nulová. Tak co se děje?

+ nezapoměntě hlasovat v anketě o kapitolových příbězích právě zde

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Komentáře oplácím ^.^

Vítejte na tomto webu

Vítejte na mém blogu. Právě jste odvážně vstoupili do takové mé zašívárny, mého skrytého světa. Soustředím se hlavně na psaní příběhů a jim podobným věcem. Preferuju žánr fantasy, sci-fi a tak. Naleznete tady moje povídky, články, úvahy, recenze knih, vyjímečně i filmů. . Prosím o komentářek, že jste tu byli. CHRÁNĚNO AUTORSKÝM PRÁVEM, NEKOPÍROVAT.

S pozdravem Eliz.

Logo mého webu

Právě čtu

Prvních sto - Kass Morgan

Právě sleduji

Kde mě najdete?

(Attia)

Spolupráce

Upozornění

U některých prohlížečů se stává, že menu, které by mělo normálně být na stránce nahoře napravo, tam prostě není a místo něho se ukazuje =. Nezoufejte, jde jen o to, že se menu zcela záhadným způsobem posunulo úplně dolů na konec stránky. Díky za pochopení

Účastním se

Kapitolové příběhy

DOKONČENÉ>>>
 
ROZEPSANÉ>>>
Klec (prac. název)
 
POZASTAVENÉ>>>

Anketa

Pokud jsi tu byl, pak klikni na jedno klik.

♥KLIK♥ (147)
*klik** (805)

Celkový počet hlasů: 952

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: