Lehce informačně

Saluton!
 
Jsem opět zde po velmi dlouhé době. Možná bych mohla začít omluvou, proč tu po mě nebylo ani vidu ani slechu. Zkrátka a jednoduše naši učitelé usoudili, že se nám po nich bude pravděpodobně za ty dva dlouhé měsíce prázdnin moc stýskat, a proto to teď musí nějak nahnat. Jak? Samozřejmě spousty písemek, testů, zkoušení a já nevím čeho. To znamená, že můj veškerý volný čas můžu věnovat učení toho a toho a nebo zas tamtoho. Vlastně bych asi měla věnovat celý víkend učení, abych v pondělí byla schopná ve škole fungovat. No, to stačí. Jistě chápete, co tedy dělám místo psaní článků a povídek.
 

Ale teď bych vás mohla seznamit s tím, co plánuji na blog:

 
1. V anketě hned vedle se můžete vyjádřit, jaký článek či příběh byste na blog viděli nejraději a nejdřívěji.
 
2. Plánuji pozvednout význam záložky "My diary". Psát sem více článku, alespoň jeden nebo dva deníkové záznamy za týden.
 
3. Předělat konečně celou záložku Kapitolové příběhy, poupravit jednotlivé kapitoly...
 
4. Sepsat nějakou tu úvahu.
 
5. A... vlastně už nevím, co dál, ale něco určitě ještě přibyde. 
 
Nestíhám, takže to bude všechno dlouho trvat, ale snad už budu muset přetrpět jen příští týden plný písemek a učení a pak už by měl být klid.
 
Tak zatím.
Eliz
(Mimochodem držte mi prosím palce, ať ty všechny písemky zvládnu)

Diskusní téma: Lehce informačně

Všude je to stejné...

Lucienne 11.06.2014
Jo, holka, tak přesně tohle znám. :D Mám jsem tenhle týden ten samý problém, protože učitelé se prostě totálně zbláznili. Poslední týden se v kuse učím jako blázen, vážně si už připadám jak ze cvokárny. Ale teď už by se nám to mělo trochu uklidnit... A ty písemky zvládneš! :)
Každopádně, ráda bych tu viděla Loutky :)

Nemesis Moriko 09.06.2014
no, tak snad písemky zvládneš =) My teď taky furt něco píšem a já jakožto člověk který se neumí učit a funguje na bázi krátkodobé paměti je z toho v... háji =D V anketě jsem hlasovala - rozhodně se těším na jsme jen loutky :3
A taky úvaha a deníček by byly zajímavé, už se těším až si počtu :DD

Přidat nový příspěvek

Anketa

Jaký příběh či článek byste uvítali?

Recenzi (4)

Celkový počet hlasů: 36