Já, pisálek 8

Pomalu, ale jistě se blížím ke konci projektu Já, pisálek. A tady je osmá část.
 

 

8) (podčást) >>> soutěže a publikace

- publikoval/a jsi svou tvorbu někde, kromě blogu?

- vyšel ti někdy článek s básní či povídkou v nějakém časopise (byl to školní časopis, nebo nějaký jiný?) či papírově vydaném sborníku? (nemyslím elektronické sborníky jako například ten z KP!)

- Zůčastnil/a už jsi se nějakých literárních soutěží? Kolika?

- Postoupil/a jsi v nějaké literární soutěži do finálového kola? O čem bylo tvé dílo? Umístil/a jsi se do třetího místa či jsi dokonce vyhrál/a?

Publikoval/a jsi svou tvorbu někde, kromě blogu?
Přemýšlím o tom. Začínala jsem tím, že jsem příběhy psala do různých sešitů a zápisníků a ty jsem pak dávala přečíst svým kamarádkám, které měly zájem je číst (či kamarádům :D, teda jednomu a pravděpodobně to bylo první delší dílo, který přečetl - mimo můj deník :D). Pak jsem postoupila na blog. Nejdřív cizí, pak můj vlastní. Ale jestli je tázáno na publikaci pro širší veřejnost, tak to jen v případě soutěží.
 
Vyšel ti někdy článek s básní či povídkou v nějakém časopise (byl to školní časopis, nebo nějaký jiný?) či papírově vydaném sborníku? (nemyslím elektronické sborníky jako například ten z KP!)
Ehm... nevím, myslím, že spíš ne. Teda jako psali o mě v městkém deníku, když jsem vyhrála jednu soutěž a odkazovali na mou povídku, ale jinak mám dojem, že ne.
 
Zůčastnil/a už jsi se nějakých literárních soutěží? Kolika?
Suma sumarum tří. Teda spíš jen dvou, protože nevím, jestli se ta třetí dá považovat za literární. V těch dvou případech jsem se o soutěži dozvěděla v knihovně. Jedna soutěž se jmenovala Rosteme s knihovnou a tématem bylo sepsat sci - fi povídku. Další soutěž byla v rámci našeho kraje, respektive kraje Pardubického + Královehradeckého. Téma bylo číslo.
 
Postoupil/a jsi v nějaké literární soutěži do finálového kola? O čem bylo tvé dílo? Umístil/a jsi se do třetího místa či jsi dokonce vyhrál/a?
Dalo by se to tak říct. Mám sice dojem, že bylo jen jedno kolo, nicméně v závěru jde o to, že jsem se ve své kategorii umístila jako první!!! Jak už jsem říkala, respektive psala, jednalo se o celorepublikovou soutěž, která však byla rozdělená po jednotlivých krajích (v našem případě dvou krajích). Tématem bylo číslo + nějakéto okecávání. A tak jsem něco sepsala. Něco na způsob toho, že je to v podstatě všechno jen.... Ne, nebudu to prozrazovat. Raději si onu povídku, o které je řeč, přečtěte tady. Není to nic světoborného (teda asi trochu jo, když to vyhrálo). Pravda je ta, že jsem to sepsala, odevzdala a kapku na to zapomněla. Až když mi rozesmátá knihovnice oznámila, že jsem vyhrála, uvědomila jsem si, že jsem někdy něco takového spáchala. S vědomím, že mám v zásobě lepší povídky, mě vážně překvapilo, že jsem vyhrála. A výhra byla vážně super :3 :D

 

Diskusní téma: Já, pisálek 8

...

Kate 28.09.2014
Tak to tedy gratuluji. :)

Nemesis "Neminka" Moriko 23.09.2014
Ta povídka je zajímavá :) Já se vždycky nějaké soutěže účastnit plánovala, ale kromě jedné na Howrse (taková čudná hra :D) jsem se nikdy neodhodlala k odeslání nebo to nestihla v termínu :D

Re:

warca 05.10.2014
Howrse jsme s Eliz hrály :)) že ano?

Přidat nový příspěvek