Kontrola Affs

Saluton!

Dokážu si dokonale jasně představit, jak kroutíte očima a říkáte si: Tak se tomu nevyhnu ani tady? Bohužel nevyhnete. Počet okmentářů u článků (kterých není až tak hodně) pomalu, ale jstě klesá, někoho už jsem tu neviděla pěkně dlouho. Já vím, že musím počítat s tím, že jsou prázdniny a většina z vás je rozlítaných bůhví kde, ale i tak bych si ráda udělala přehled o tom, kdo sem ještě pořád chodí a komentuje. 

Psala jsem, že bych byla ráda za 2 návštěvy týdně. To by bylo hodně fajn, ale i já to teďka trochu flákám a obíhám jen jednou týdně, takže by bylo fajn, kdybyste se tu taky objevili jednou za týden (netrávite - li zrovna dovolenou v amazonském pralese :D)

Takže prosím o komentářík dolů pod článek: Napište prosím váš blog a přezdívku, jestli chcete zůstat a jak čas sem zavítáte.

Kontrola probíhá od 22.7. do 24.8. 2014

 
Mimochodem dneska mám svátek :3 :D
 
+ocením veškeré připomínky, nápady, výhrady atd.
 
 
Eliz

Diskusní téma: Kontrola Affs

Kontrola

Clara Black 24.08.2014
Ano, přesně to si říkám. To se tomu nevyhnu ani tady? Chápu tvoje pocity, návštěvnost jsem měla krásnou - přes sto lidí za den a teď jsem sakra ráda za blbejch padesát. Skoro nikdo nekomentuje (včera jsem až koukala, že se objevilo asi sedm komentářů) a já vážně nemám na to, abych obíhala. Říkala jsem to už snad každému affsku, že mám sakra veliký problémy sama se sebou, se svým životem, dokonce kvůli tomu ani nechodím do školy a je pro mě kolikrát i problém se donutit něco sníst - a pořád na mě někdo vyskakuje s kontrolami. Ale tohle není napořád. Pokud ti vadí, že se k tobě z důvodu psychických problémů nedostávám, tak si mě vymaž. Já s tím bohužel nic jiného nenadělám, protože se ze dne na den ''neuzdravím''. Rozmysli si to a když tak mi napiš, jestli mě mažeš nebo ne...

Kontrola

Angela 24.08.2014
Angela
myslenky-snilka.blog.cz
Ráda bych zůstala, ale pochopím, pokud si mě smažeš, protože jsem tvůj blog navštěvovala dost málo, moc se omlouvám, budu se to snažit zlepšit. :)

Kontrola

NikaRoovy 10.08.2014
NikaRoovy
nroovy.wordpress.com
Ráda bych zůstala. :) Poslední dobou toho mám trochu moc, ale pokusím se navštívit alespoň jednou za týden. :)

ZÁPIS

LussyNda 09.08.2014
LussyNda
https://dark-shadows-of-roses.blog.cz
samozřejmě, že chci zůstat :-)
snažím se obíhat co nejčastěji, ale v poslední dobou nestíhám kvůli práci, ale mělo by se to zlepšit tak přísahám, že se polepším :-)

.... jinak všechno nejlepší ke svátku

Zápis

Eliza 25.07.2014
Eliza
eliza-stories.blog.cz
ANOOOO. Chci zůstat! :) Tvůj web mám ráda a tvoje recenze obzvlášť :)
Chodím sem, jak často to jde, snažím se dodržovat dvakrát týdně, ale teď o prázdninách je to těžší :/ Budu se snažít chodit co nejčastěji ;)

Lissa

Lissa 24.07.2014
Opožděně všechno nejlepší k svátku =D!
Lissa
books-and-bookshelf.blogspot.com
ano, chci zůstat
já se snažím "obíhat" co nejčastěji, ale nějak se to nedaří. Minimálně jednou až dvakrát do týdne

May Green

www.maydi-story.blog.cz 23.07.2014
____ www.maydi-story.blog.cz___
____ May Green ___

Kontrola za čas musí být... je pravda, že jinak se úplně ztrácí přehled. :)
A taky je fakt, že přes léto se blogy obíhají méně, ale to je celkem přirozené. Navíc, já teď řeším nástup na vysokou, hromada zařizování a věci okolo, takže toho času budu mít také ještě méně.

:D

warca 23.07.2014
Musím to vypisovat ? Samozdřejmě že tě dál navštěvuji :D na mým blogu nic novýho a asi dlouho nebude :D Tak tam těď nemusíš :D a jak jistě víš... v tom zapadákově, kam se chystáme nebude ani elektřina natož wi-fi :D takžé....

Přidat nový příspěvek