Já, pisálek 7

ČÁST DRUHÁ
7) (podčást) >>blog
- co tě přivedlo k založení tvého blogu?
- kolik domén kromě Blog.cz jsi už vystřídal/a?
- jak je to dávno od doby, co jsi založila svůj první blog?
- co tě přivedlo k prezentování tvé tvorby na blogu?
- byl tvůj blog už od začátku myšlen jako "povídkový", nebo se původně zabýval něčím jiným?
- Jak jsi přišel/šla na název/adresu svého blogu nebo na svou přezdívku?
 
Co tě přivedlo k založení tvého blogu? Co tě přivedlo k prezentování tvé tvorby na blogu?

Marně nad tím přemýšlím už nějakou dobu. A pořádně nevím. Možná to byla nějaká moje kamarádka, nebo jsem potkala nějaký blog na internetu. Ať tak, či tak , prostě jsem se jednoho dne odhodlala k tomu, respektive to byl takovej celkem impulzivní krok. A tak jsem si založila blog tady na webnode.cz. To tedy znamená, že mě musela navést nějaká kamarádka, protože jinak bych si blog založila na blog.cz. Prvním pošťouchnutím tedy byla kamarádka. Další důvod byl, že jsem chtěla někde prezentovat moje první povídky a příběhy psané na počítači, přišlo mi škoda nechat je ležet jen v "šuplíku", tedy v uložišti počítače. A kde jinde je prezentovat, než na vlastním blogu. Je pravda, že nejdříve jsem prezentovala svoji kapitolovou povídku na cizím blogu, který tyto služby nabízel. Jedná osůbka četla moje výtvory a následně je hodnotila, radila mi a tak, pak jsme se dohodly, že by zveřejnila povídku na svém blogu. Jenže ono to trochu pokulhávalo a mě to nějak nestačilo, takže dalším logickým krokem bylo založit si vlastní blog a tam publikovat své výtvory. On možná byl ještě jeden blog před tímhle blogem, ale ten byl tak naprosto nevýznamný, že jsem na něj úplně zapomněla.

 
Kolik domén kromě Blog.cz jsi už vystřídal/a?

Začínala jsem na webnode.cz. To nějakou dobu vydrželo. Jenže pak jsem se začala seznamovat s Blog.cz a v některých ohledech mi tenhle web přišel lepší, tak jsem přesídlila na Blog.cz s tím, že jsem si ale ten první blog na webnode.cz nechala a nikdy se nedostala k tomu, abych ho smazala, i když jsem o tom kolikrát uvažovala s tím, že budu mít blog na Blog.cz. Jenže tam mi to nikdy nevydrželo příliš dlouho. Pořád jsem jeden blog mazala, abych si mohla založit nový. Jednou to sice vypadalo celkem nadějně, jenže nakonec jsem zůstala u webnode.cz. Blog.cz pro mě prostě není.

Jak je to dávno od doby, co jsi založila svůj první blog?

Blog jsem založila 5.7. 2013, takže už to je více jak rok, co tenhle blog existuje a rozvíjí se. Upřímně jsem ani nevěřila, že by mi mohl vydržet tak dlouho a jsem ráda, že jsem ho nikdy nesmazala. Ráda bych, aby mi ještě pár let vydržel.

Byl tvůj blog už od začátku myšlen jako "povídkový", nebo se původně zabýval něčím jiným?

Ten první předblog se zabýval hlavně hrou howrse, radami, jak hrát a takovými věcmi, ale nějak to ztroskotalo hned v počátku. Ten opravdický pořádný blog se zabýval moji tvorbou, tedy povídkami a jinými dílky, už od samého začátku, protože to byl ostatně důvod, proč jsem blog zakládala.

Jak jsi přišel/šla na název/adresu svého blogu nebo na svou přezdívku?

Adresa mého blogu je především příšerná. Ano, je to tak, vůbec se mi nelíbí a nechápu, jak jsem tenhle blog mohla na začátku pojmenovat takhle. Ta adresa je hlavně neskutečně dlouhá, takže pochybuju, že by si ji někdo pamatoval. To byl takdy jeden z důvodů, proč jsem uvažovala o smazání tohohle blogu. Jenom proto, aby mohla založit blog s lepší webovou adresou. Kratší a údernější. Ale nedošlo k tomu a tak mám takhle vadnou adresu blogu.. A co se přezdívky týče, nevím, jak dlouho už jí používám, nicméně je to ze jména Elizabeth, což bylo jméno, které se mi jednu dobu děsně líbilo. A nějak tu přezdívku používám dodnes.

Diskusní téma: Já, pisálek 7

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek