Důležité!

Saluton!
 
Milý, drazí návštěvníci,
s rostoucí návštěvností jsem se rozhodla, že bych měla blog ujednotit, zarovnat všechny články na jednu, nebo druhou stranu a hlavně se pustit do úpravy kapitolových příběhů. Můžu je maximálně přepsat, dát odkazy na jednotlivé kapitoly, ale tím to hasne. Ráda bych udělala ke každé povídce bannery, jenže v téhle oblasti mé schopnosti nějak padají. To tedy znamená, že pokud by sem náhodou zavítal někdo, kdo má s tvořením bannerů zkušenosti a byl mi natolik ochotný (prosím, prosím), mohl by mi bannery udělat a já bych byla moooc vděčná. Ale i kdyby né, tak se o něco pokusím sama :D Ale vy se budete děsit.
 
Dále mě tak napadlo, že název mého blogu Geiriau... slova, no mimochodem geiriau znamená totéž co slova, teda tvrdili mi to. Ale já nevím, je to prostě divný, nijak to neodpovídá mému blogu, ten název je takový mimoňský, no. Myslím, že bych měla vymyslet něco chytlavější, pěknější, něco, co vypovídá o mém blogu. Domu se mi ten název líbil, pak jsem to přestala řešit, ale teď mě to bije do očí. Zkrátka a prostě je dost možné, že se název blogu kapičku (víc) v blízké domě změní. Teda pokud nebudete vyloženě proti...
 
A také bych chtěla poděkovat pravidelným návštěvníkům z řad SB i mimo, kteří pravidelně navštěvují můj blog a čtou moje články (a bláboly :D)
 

Eliz

 
 
 

Diskusní téma: Důležité!

www.maydi-story.blog.cz

May Green ♥ 26.06.2014
Ujednotit, utříbit, dobrý plán. A hodně zdaru s úpravami kapitolových příběhů... sama už dlouho uvažuju, že bych se do toho pustila také. :)

Bannery k povídkám jsou velice populární. Vlítla jsem na ně nedávno taky. Díky za tvůj komentář a jsem ráda, že se ti moje bannerové výtvorky líbily. Grafika mě baví, když mám na ní náladu. Ráda si hraju s nápady a kreativitou.
Takže ti držím palce, ať máš brzy pěkné bannery. Určitě si pak všechny prohlédnu. ;)

:)

Lucienne 25.06.2014
Tak já se rozhodně těším na přepis těch kapitolek... jsem totiž dosti nenasytný čtenář :D

Spřátelení

LussyNda 24.06.2014
Ahoj ráda s tebou spřátelím a omlouvám se, že se ozývám až teď

Re: Spřátelení

Eliz 28.06.2014
Ehm, adresa tvého blogu by nebyla, prosím? Nějak mi vypadla...

Sice to sem nepatří, ale....

Lissa 21.06.2014
bohužel na dva týdny pozastavuji blog. =/

Lissa 19.06.2014
Hm, to zní zajímavě! =)

Nemesis "Neminka" Moriko 18.06.2014
bannery klidně udělám, jelikož mě to dosti baví :P Ale dopadá to poměrně děsivě..:DD
- mimochodem, tos mi nemohla říct dřív co to znamená? asi před pěti minutama jsem to zkoušela zjistit google překladačem :DD
a jestli bys měla o moje banny zájem, napiš mi prosím nějaké podrobnosti na mail --> viz https://pokusy-o-dessy.blog.cz/1405/objednej-grafiku :)

Re:

Eliz 18.06.2014
Děkuju, pořád myslím, že to bude lepší, než ty moje pokusy :D Haha, to jsem nevěděla, že by to někdo pitval :D
Dobře, písnu, ale až zítra, rodinní příslušníci mě vyhání od počítače... :/ :D

Přidat nový příspěvek