(Ne)stíhám

(záznam z 10.6. 2014)

Není vůbec důvod se děsit, jen se potřebuju vypsat a vy si to klidně můžete přečíst.

Ano, ano je tu další skvělý článek, kde si budu stěžovat na svět, odhalím vám kousek ze svého naprosto bezvadného života a vůbec napíšu nepochopitelné věci z nepochopitelného úhlu pohledu.

Mimochodem čtu zrovna V podsvětí, druhý díl Ptačího zpěvu, a jsem mírně řečeno zmatená. Jako by se tam opakovala minulost…

Ale zpět. Tak tedy: Ano, je to tak, přiznávám se k tomu, že zrovna dost nestíhám.

-Nestíhám se učit. Kašlu na to. O víkendu (tedy přesněji v sobotu) jsem byla strašně pilná, naučila se toho fakt hodně a byla jsem pak na sebe strašně hrdá, i když jsem málem padla. Jenže tak je to u mě vždycky. Jednou se pořádně učím a pak pár následujících dní žiju z toho blaženého pocitu a neučím se zase a opět nic.

-Nestíhám zhubnout, jak se říká, do plavek. Venku je nehorázné vedro a je jen otázkou času, kdy se budu muset promenádovat na plovárně nejlépe v plavkách. Ty zimní bundy a mikiny to tak nějak skryly, ale teď? Zas ale musím uznat, že když někdy jdu a dívám se kolem sebe, všímám si, že jsem na tom vlastně hodně dobře. Mám normální, výšce přiměřenou váhu, tak co mi vadí? Dost jedinců kolem mě má na těle víc airbagů. Ono není zrovna vhodný mít za kamarádky tři dokonalý vyžle, které se můžou cpát dnem i nocí, ale stále jsou jak žížaly. Jídlo miluju, držet nějako dietu to by pro byla smrt, takže musím zhubnout pohybem. Ne, stačí jen, aby to tělo nějak zpevnila.

  Ale taky něco stíhám:

-Oběhla jsem včera všechny spřátelené blogy, pročetla si nové články, přidala komentář, zjistila, co se na jakém blogu děje (například, že většina se též musí učit). Nejdřív jsem myslela, že dám tak dva, tři a ten zbytek další den, ale nakonec jsem to zvládla na úkor dalších věcí.

-Jo a taky stíhám všechny kolem rozčilovat. Ale to se nemusím nijak extra snažit. To mi jde skoro samo. :D

Včera jsem se ve škole učila vrhat významný pohledy se zvednutým obočím. Můj první pokus dopadl hrozně, kamarádky (ano, ty samé vyžle) to okomentovaly jako pohled typu co máš pod tím tričkem? Ale teď už mi to vrhání významných pohledů docela jde. Postupně nabírám zkušenosti. Teď to ještě vyzkoušet v praxi.

A mám takový pocit, že na můj blog moc affs nechodí…  (Tím samozřejmě nemyslím všechny, jen některé. Někdo samozřejmě obíhá). Ale zas tak strašné to není, kromě toho je škola, spousta testů, všichni se beztak učí a sotva to zvládají. Prostě sem někdo už hodně dlouho nezavítal… Co to kecám? Tohohle si nevšímejte! Jsem to prostě jen já. Věčně nespokojená a otravná osoba.

Jo a přežila jsem ten výbuch plynu a zplodiny ve vzduchu! (Kdyby to ještě někomu nedocvaklo :D)

Diskusní téma: (Ne)stíhám

Názor

Eliza 15.06.2014
Já fakt nevím, jak líp nadepisovat komentář xD
A hele, s tím učením i plavkama...Kéž bych to měla takhle xD Já se na všechno vykašlu preventivně dopředu a do plavek se cpát nemíním, dokud nebude venku kolem padesátky xD Takže docela závidím. Ale těším se až zrecenzuješ druhý díl Ptačího zpěvu ;)

Re: Názor

Eliz 17.06.2014
Vzhledem k tomu, že mi nikdo nekoupí soukromou pláž ani vlastní obří bazén, tak to asi nevypadá, že budu moci vylézt až v padesáti :D Recenze už je zde, snad se bude líbit :D

Lissa 15.06.2014
Hm, tak na tom jsem podobně jako ty, ale to asi víš, když jsi četla příspěvek.. =D
Taky bych se ráda naučila vrhat významný pohled, bohužel u toho vypadá, jako by mi bylo zle... =D
A co u vás vůbec vybuchlo?

Re:

Eliz 15.06.2014
No, byl to nějaký jedovatý plyn, nikde na internetu jsem nenašla, o co přesně šlo. Ale prý se to rozptýlí do vzduchu a tak... Nešlo asi o nic velkeho!, to já z toho dělám věc tisíciletí :DD

fakt?

Basha 12.06.2014
čtu to a sedím vedle tebe, ale napíšu ti komentář. dobrý co?

Re: fakt?

Eliz 12.06.2014
Výborný, Baruš! :D

Nestíháš :D

warca 10.06.2014
Tak za prvé: já rozhodně nejsem vyžle :D
Za druhé: Významné pohledy ti opravdu moc nejdou, ale já jsem netvrdila, že to je jako: ,, Co to máš pod tím tričkem''
Za třetí: zhubnout do plavek se ti asi nepodaří, protože jdem plavat zítra a ty to ani nepotřebuješ !
Za čtvrté: Při tom výbuchu jsem celý večer seděla na zahrátce a zhluboka dýchala a potom jsem ještě šla domů a přitom opět dýchala..... A žiju :D
To je snad vše ....

Re: Nestíháš :D

Eliz 10.06.2014
Ale fakt nemusíš být tak odměřená.... je to moje věc, co si sem píšu ;). A vyžle jsi a tečka. Na tom nic nezměníš. Taky netvrdím, že jsi tvrdila, že ten pohled znamená, co znamená. Mluvila jsem o Báře a Elišce... Jen jsem nevypisovala jejich jména. A i kdybych myslela i tebe, tak to je snad trochu jedno, ne?

Přidat nový příspěvek