Budu vraždit...!

15.5. 2014
 
 
Ale fakt! Připadám si jako tikající bomba. Tik. Tik. A myslím, že nejspíš brzo vybuchnu. Nikdy jsem nebyla extra trpělivá a klidná, ale tohle už je moc.
 
 
Podařil se mi opravdu skvělý kousek, od čtvrtka až do úterý se vyhýbat škole. Tudíž jsem si trochu odvykla a celou dobu volna kácela na jakékoliv činnosti související se školu, můžu dokonce říct, že věci do školy byly tím posledním, co by mě někdo donutil dělat. Já vím, že to není zrovna zodpovědný přístup studentky gymnázia, ale ať si všichni trhnou ;).  
 
Rozdýchat pak středeční  (včerejší) nástup do našeho ústavu bylo dost obtížný. Nemyslím kvůli učení a nedoplněné látce, přeci jenom jsme měli 2 hodiny výtvarku a 2 hodiny tělocvik a k tomu jsem ještě chyběla na první hodině, ale všichni mi nehorázně lezli na nervy. Zvláště pak banda těch klučičích nevychovanců. 
 
Teď rada zdarma: Pokud možno, sedněte si od kluků co nejdál a hlavně nedopusťte, aby seděli za vámi!
 
Nejdřív, někdy mezi druhou a třetí hodinou, naše lavice, sešity, učebnice, trika i já a spolusedící schytaly spršku nějaké odporné lepivé tekutiny. Protože ti idioti za námi se ani neumí kultivovaně napít. Jeden pije a další nehoráznej idiot do něj strčí tak, že nás ten pijící pocáká a poprská svým pitím. Navíc ta šťáva byla studená, takže jsem dostala šok a zmáčel se mi celý sešit.
 
Nechci říct, že jsem neztropila scénu, protože jsem začala ječet na celou třídu, že ti dva endemité jsou nehorázní pitomci, blbci a já nevím co. Vypadala jsem jak cvok? No a co!
 
Zešílela jsem málem 5. hodinu, kdy se přede mnou na lavici rozprskl kousek zelí s dresinkem a po něm následovala celá bageta a zašpinila mi učebnici. Ano, kluci za mnou, kdesi objevili něčí svačinu a museli si s ní házet tak, že přistála na mé lavici. Tehdy jsem ztropila scénu číslo 2. 
 
Nervy jsem měla nadrnc a vážně pochybovala o tom, že chodím na gymnázium a ne do nějakého ústavu pro duševně choré. Doma to taky odpoledne nebyla žádná pohodička, byla jsem prostě příliš rozzuřená a vystresovaná z toho, že nic nestíhám.
 
To nám to za pěkně začíná, co? Nejradši bych vrátila čas a objevila se zpět během dnů volna mezi těmi inteligentními lidmi, s nimiž jsem bohudíky strávila svůj volný čas...
 
Možná nakonec nevybouchnu jak živoucí bomba. Ale jen možná :D
 
 

Diskusní téma: Budu vraždit...!

Alias Vítej v mém životě

Lucienne 24.05.2014
Holka, teď jsem vážně měla pocit, jestli jsem nečetla svůj vlastní deník. :D Zaprvé, taky chodím na gympl. Zadruhé, můj názor je stejný: ať si s učením už všichni trhnou nohou. :D A za třetí... že jsou kluci ze třídy pitomci? Žádná novinka. :D
Článek mě vážně pobavil, co si budem nalhávat, všechno je to pravda :D

Vážně?!

Basha 16.05.2014
to je zvláštní, že si to nepamatuju

Re: Vážně?!

warca 20.05.2014
Protože se tě to (k tvému štěstí) netýkalo :O. Bylo to fakt děsný.... Já toho Chouráka a si zabiju !!!! Dneska byl zas k nevydržení !!! Vzal Eliščin šátek a.... strčil si ho mezi nohy !!!! :(

Re: Re: Vážně?!

Eliz 24.05.2014
Teda fakt bezva, možná bychom se tady až tak úplně do detailů nemuseli rozebírat debilnost spolužáků....

:D

warca 15.05.2014
Neříkám, že jsem se ke scéně kterou jsi předvedla nepřidala taky, ale když si to tak čtu.... aspoň jsme se najedly a napily :D Ha Ha.... To jsou idioti...příště si sednem daleko od nich.... nebo víš co ? Příští rok už do školy nepůjdem, ju ?

Přidat nový příspěvek