Oni mě týrají

aneb ve zkratce poslední týden mého života
 
(záznam ze 7.6. 2014)
 
Propadám naprosté beznaději jen ve dvou okamžicích. Na úplně začátku školního roku a při začátku června. To první je zřejmě logický: Mám před sebou celej zatraceně dlouhej školní rok, letní prázdniny zase v nedohledu a mě čeká deset měsíců učení a otravný školy. A to druhý: Můžu se jen hrozit nad množstvím  učení, který nám učitelé na začátku června navalí.
 
Ono to zní, jako bych celý týden jen seděla a učila se (což bych asi jako mohla, ale nejsem takový typ). Jen šílím z toho, že jsem si dělala marné naděje ohledně víkendu. Já si vážně myslela, že budu mít dva dny více méně klid, ale nakonec to dopadlo tak, že se musím naučit dějepis (asi 17 A5 stran a 75 jmen), pak se naučit na ruštinu na písemku z šesté lekce, dál se věnovat češtině na čtvrletku a ještě opakovat matiku. Všechny předměty jsem si rozdělila do dvou dní, protože bych to jinak nestrávila a pozapomněla.
 
Předpokládám, že vás to nudí. Tak teda odjinuď. Právě venku hlásili, že máme pozavírat všechna okna, nevětrat a pokud možno nevycházet z domu kvůli úniku nějakého nebezpečného jedovatého plynu. A jelikož jsem prostě přičetla příliš dystopických  knížek a viděla dost postapokaliptických filmů a tam se věci podobného typu dějí, fantazie se mi rozběhla na plné obrátky a já hned byla úplně jinde. Jen si to představte, takové "vzrůšo". Jsme ohroženi! Ve vzduchu je něco jedovatého.
 
Už to úplně vidím. Tísnivá atmosféra. Rodiny se tisknou k sobě. Lidé se bojí, jsou zmatení. A do toho moderátorka na televizní obrazovce. "Prosíme obyvatele naší země, aby zachovali klid, nepropadali panice, ale hlavně nevyházeli ze svého domu, dokud tento příkaz nebude stáhnut. Ten, kdo se zrovna nepohybuje v uzavřených prostorách, nechť se okamžitě ukryje a nezůstává venku. Vzduch je prosicen životu nebezpečným plynem. Opakuji: Prosíme obyvatele..."
 
Já vím, jsem prostě příliš šílený snílek. :D
 
Jinak naše třída je opravdu bojiště, skoro vysoká politika, dalo by se říct. Každý tam hledí na to, co smí komu říct, přátelí se s tím, který se mu nejvíc vyplatí, hraje na obě strany, kuje pikle... Myslím, že já jsem na té straně rebelů, tedy "špatné" menšiny. No a co. Ta osoba - tedy spíš osobák, která se mi líbí, je nebezpečně okupováná jinou osobou, které očividně nestačí jeden kluk, ale musí to zkoušet na všechny strany. Navíc se šíří FÁMY, že jsem prý omdlela (ať už obrazně nebo fakticky), když jsem se dozvěděla, že ona milovaná osoba si nechala okudlat svoje dlouhatánské vlasy a je teď zcela nakrátko...
 
No jo, život je těžký. A budu vás informovat o tom, zda - li jsem tu hrůzu v podobě jedovatého plynuv ovzduší přežila.

Diskusní téma: Oni mě týrají

Nemesis Moriko 09.06.2014
Ten plyn.. :D Celkem závidím, že se u vás stalo něco zajímavýho =P Doufám že žiješ :DD
Jinak - to přirovnání třídy k vysoký politice.. co mi to připomíná.. naši třídu! -.-
Ale aspoň máme dobrý hlášky a zasmějem se, když už všichni žijou stylem "budu se bavit jen s tím, díky komu budu "in" a říkat jen to, co chcou slyšet, abych náhodou nebyl "out"" -.- Teda, alespoň tak žije ta většina holek a někteří kluci - prostě taková ta "elita" -.-
:DD
P.S. s těma písemkama.. no, nezávidím. Ale já se zas musím šprtat na test z francouzštiny.., což je taky o psychický zdraví :D
A mám štígro, že mám na děják mozek a nemusím se to moc šprtat :DD

Páni...

Lissa 08.06.2014
Tak to je hodně zajímavé - to s tím plynem. Jinak nás taky bombardují písemkama, taky jsem viděla vidinu dvou volných dní, ale profesoři hold zahltili celej týden písemkama... =/ tak ti držím pěsti, ať ti všechno dobře dopadne... ;)

Re: Páni...

Eliz 08.06.2014
Hlásím, že žiju! Nic mě neotrávilo :D. Děkuju, taktéž ti přeju, ať to všechno dáš

Re: Re: Páni...

warca 10.06.2014
To by bylo divný, kdyby zrovna tobě něco bylo ...... takový odolný člověk....

Přidat nový příspěvek