Propagace knihy + pár informací navrch

 
Myslím si, že nejsem jediná, komu přišel podobný mail jako mě. E - mail od autorky knihy Nenávidím a miluji, která žádá o propagaci její knihy.
Tady je úryvek z e - mailu:
 
Chtěla jsem tě poprosit, zda bys mohla na svých stránkách uveřejnit text o knížce, kterou jsem před časem napsala. I kdyby žánr nebyl zrovna šálek tvé kávy. Nakladatelství mi nezajistilo propagaci, takže se snažím, aby se o knížce Nenávidím a miluji aspoň někdo dozvěděl...
 
Je mi zcela jasné, že začínající autoři knih to rozhodně nemají lehké, hlavně co týče toho, jak knihu dostat do povědomí lidí. Proto uveřejňuji info o této knize na svém blogu a upřímně doufám, že se prodá hodně výtisku Nenávidím a miluji. Sama bych jednou taky ráda vydala knihu, ale když vidím, jak je to těžké... No nic. K mailu byla i příloha, která obsahovala základní údaje o knize, anotaci a odkaz.
 

Susan Thomas – Nenávidím a miluji

nenavidimamiluji
 

 

Název: Nenávidím a miluji

Autor: Susan Thomas

Počet stran: 300

Nakladatelství: Alfa-Omega

                                                  Datum vydání: vyšlo 2013

                                                  Webové stránky ke knize: www.nenavidimamiluji.cz

Život. Smrt. A něco mezi tím.

Nejhorší?

Ta třetí možnost.

New York. Město, které nikdy nespí. Místo, kde někteří nikdy nesní. A právě ty osmnáctiletá Alyson hledá. Je totiž Lovkyně. Přes den se potýká s trably normální středoškolačky, ale v noci tajně pátrá po krvežíznivých. Alyson se Lovkyní nenarodila. Její přeměnu nastartovalo kousnutí od upíra v den, kdy mocná upíří kráska Marion vyvraždila její rodinu. A Alyson si přísahala, že se jí pomstí.

Co se stane, když ve stejný den, kdy New York zasáhne řádění krvelačných upírů, se ve městě znovu objeví Alex, kterého Alyson stejným dílem nenávidí a miluje? Dostane Alyson šanci pomstít za smrt svých blízkých? A vyléčí odplata její bolest? Ke všemu Alyson začíná tušit, že před ní její opatrovník James skrývá tajemství, jež brzy rozhodne o její budoucnosti.

První kapitola k přečtení zde: https://www.nenavidimamiluji.cz/kapitola.html

POZOR, ČTĚTE I DÁLE!!!!!!

Tento článek jsem se rozhodla využít i k tomu, abych vás informovala o pár změnách na blogu. Mno, nějak jsem pozapomněla, co vlastně chci říct... Grrr.

Začnu novinkami, vlastně to je spíš to jediné, co vám chci sdělit, ale je toho celkem dost

- Knihovna: Místo přečteno za .... se tu každý měsíc bude objevovat Měsíční nej (více zde)

- Filmové okénko: To je zcela nová rubrika, která se bude týkat - jak jistě všichni uhodli - filmů a seriálů. Naleznete zde recenze, můj plán, co bych ráda shlédla, filmové Měsíční nej i kolonku s názvem Měsíční očekávání (odkaz zatím není k dispozici, pracuje se na zveřejnění)

- Umělecký koutek: V podstatě je to takové místo, kde najdete vše ostatní, co jsem zatím neměla kam zařadit. Tedy básně, moje kresby, hudbu, co poslouchám, fotografie... (odkaz není k dispozici, pracuji za publikaci)

- Ze školních lavic: Není to nic, s čím byste se tu ještě nesetkali. Jde o má díla stvořená v rámci školní výuky. Ale to neplatí pro všechny. Dřív se tato rubrika jmenovala jednoduše: Úvahy. Proč? Protože se především jednalo o úvahy, ale ty se pak rozšířily i na další útvary. Jak jsem ale naznačila, ne vždy půjde o něčo právě ze školních lavic. Naleznete tam i třeba úvahy, které jsem stvořila mimo školu. (více zde)

- 30 day book chalenge: S touto výzvou jste se určitě setkali. Nyní i já uvažuji o tom, že se zapojím, ale zatím je to spíš ve hvězdách, protože mám rozpracovaných hodně projektů a občas mě dost tlačí čas... (odkaz zatím není)

- Hradby mezi námi (Jsme jen loutky): Až se tu všechno tak trochu uklidní a já zvládnu zpacifikovat všechny ty novinky, které uvádím na svůj blog, mám v plánu se vrátím k téhle kapitolové povídce a intenzivně na ní pracovat. Samozřejmě se budu snažit podělit svůj čas i mezi ostatní kapitolovky, ale tahle má teď přednost.

Mělo by to být vše, co jsem vám chtěla oznámit. Snad toho na vás není moc a doufám, že vám tenhle článek pomůže se v tom všch zorientovat.

 

Diskusní téma: Propagace knihy + pár informací navrch

No...

Lucienne 26.10.2014
Propagaci téhle knížky už jsem viděla několikrát. Zajímalo by mě, jestli i mně někdy ten e-mail přijde. :D Řekla bych ale, že autorka v téhle naší komunitě dosáhla svého záměru - sotva se mezi námi najde pisálek, který by o knížce nevěděl. :D I když mě ale knížka zrovna dvakrát nezaujala (potože mám pocit, že takových tématu už tu byla kvanta a nějak mě přestala bavit), obdivuju autorčino odhodlání. Takhle se jde za svým snem! A to se mi líbí. Možná, že jestli se mi knížka dostane do ruky, přečtu si ji už jenom kvůli tomu. :D

Jinak, k tvým informacím - moc se těším na pokračování Hradeb mezi námi :)

Názor

Eliza 18.10.2014
Mám pocit, že žádost o propagaci téhle knihy dostal snad každý bloger, co má uveden mail. Já osobně tedy ne (nevím, jestli se mám cítit dotčeně, že jsem tak bezvýznamný bloger xD), ale jen dneska jsem komentovala další článek s touto tématikou. Můžu už říct, že pokud uvidím tenhle článek ještě někde, ani se na něj nepodívám xD Je od tebe hezký, že propaguješ, určitě to má svůj účel ;)

Re: Názor

Eliz 19.10.2014
Hah, já takový mail dostala už jednou v létě... Vlastně by tenhle mail dopadl podobně jako ten první, v propadlišti dějin, kdybych neviděla více článku s propagací této knihy. Tak jsem se chytla za nos a taky propagovala :D

Kniha

Ami 12.10.2014
Už jsem četla víc propagací této knihy, ale tohle není kniha, kterou bych si nějak strašně moc chtěla přečíst :)

Re: Kniha

warca 12.10.2014
Ale má hezkou obálku :D

Přidat nový příspěvek