:)

Nemesis Moriko 27.05.2014
Zajímavé:) Já osobně věřící nejsem, ale víra v Boha mě tak trošku fascinuje - vždyť ovládala miliony lidí skoro celé tisíciletí! :)) Já osobně si nemyslím, že to "tam nahoře" řídí jen jedna osoba - když jsem jednou četla Babičku od Boženy Němcové, ta babička tam říkala, že "bez Jeho vůle ani vlas z hlavy nespadne!" - kdyby to byla pravda, tak by se z toho Bůh brzy zbláznil ;) Ale to je jen můj názor:D Já si myslím, že tam nahoře to řídí několik bytostí naráz :D

Dále.. zrcadla? brr.. těch se taky bojím :D
Magie? Já osobně na magii věřím, jelikož já věřím lecčemu a nenapadá mě, jak jinak bych to vysvětlila :D Třeba to, že jsem šla a najednou se z kohoutku pustila voda. Nebo podobné věci ;)
Aura? Já osobně jsem si dlouho nemohla vysvětlit, co je ta zář.. nebo energie, nebo jak se tomu má říkat, co občas vidím okolo některých lidí. Pak jsem se začala trochu zajímat o auru a říkám si.. "nemohla by ta záře být aura?" pak se nějak přesvědčím, že si to jen vymýšlím, ale pak zjistím, že kamarádka to občas vidí taky, a většinou se shodneme, že vidíme stejnou barvu.. takže už tomu věřím :)

Přidat nový příspěvek