Nový blog. Zkrat nebo ne?

Jen takový kratší článek, který má za cíl uvést věci na pravou míru.
 
Někteří asi už i zaregistrovali, že jsem si založila nový blog na blogeru. Ti, kteří ne, tak doufám, že se to brzy změní. 
Asi ten přesun víc než organizovanou, předem plánovanou a jasnou věc připomíná náhlý zkrat v mé hlavě zapříčiněný snad nadměrným množstvím učení. Nepochybuji, že přesně takhle se vám to jeví, ale pravda je trochu jiná.
 
O tom, že blog přesunu, jsem uvažovala již dost dlouhou dobu, abych se k tomu konečně dokopala. Částečně za to nese vinu jedna osůbka na fb, částečně taky červená čísla oznamující, že téměř přesahuji povolený limit MB za měsíc, která na mě vyskočila vždycky po přihlášení na webnode.cz. Pokaždé mi bylo pohotovně nabídnuto připlatit si za prémiový limit, ale to opravdu nepřipadalo v úvahu. A za třetí, po tom mít blog s blogspot.cz za názvem, to se mi líbilo už nějakou domu. Je to jen můj názor, ale myslím si, že blogy od blogeru jsou jaksi více ceněné, než nějaký webnode.cz, i když ten je taky moc fajn, ač spíš jen pro začátečníky.
 
Ale i tak uznávám, že to možná bylo moc náhlé. Pár zmínek o stěhování by se sice na tomhle blogu našlo, ale to byste museli hledat pozorně. Prostě bych vás chtěla jen informovat, že se o zkrat nejedná, oficiálně jsem se přesunula na novou adresu (čtěte ale dále!):
 

www.walletofinfinity.blogspot.cz

Jo, nový blog je fajn, ale není to jen tak. Musím se rozhodnout, co přemístím ze starého, co naopak nechám ležet tady jen jako vzpomínku na minulé časy. Nehodlám totiž tenhle blog mazat, i nadále vás tu bude strašit (či snad těšit?). Avšak nechci na bloggeru začínat úplně od nuly, proto plánuji přemístit recenze (knižní i filmové) a pak nějaké použitelné jednorázkovky. A teď dochází i na vás. Mám totiž otázku:
 

Co byste chtěli odsud přesunout na Wallet of infinity a co naopak tady (raději) nechat?

Jinak Affs, spřátelené blogy a tohle všechno i nadále platí, nikoho nemažu, všechny přesouvám. Tedy přesunu je, až zjistím, jak se vytváří takové to menu, kde jsou různé rubriky... Nevíte někdo náhodou?
Jinak už mě asi nic jiného nenapadá, vyčerpala jsem všechno, co jsem chtěla říct. Doufám, že se nový blog rozjede, blogování je teď pro mě náročnější, protože jsem v podstatě skoro jako nováček. Na bloggeru určitě. Moc díky za veškerou vaši podporu. A kdyby to byl někdo bloggeru znalý a chtěl mi věnovat trošku svého času na mé otázky, jak udělat to a tamto, budu moc ráda, když se ozve.

Diskusní téma: Nový blog. Zkrat nebo ne?

Test, just a test

Lesterevord 11.11.2022
Hello. And Bye.

Подъем дома

StevenWoure 03.11.2022

Сушильная Камера Для Рыбы

KirbyThoff 02.11.2022






Украшения Винтаж

OscarSilla 02.11.2022






Пилка Для Ногтей Лазерная

MatthewEsses 02.11.2022






Гирлянда Уличная Купить

Phillipitaro 02.11.2022






Подключение на Ваш номер!

simbiz0pen 31.10.2022
Безлимитный интернет от Мегафон за 31р/м 62р/м. Телеграм @simbiz0

Новости

WalterCob 30.10.2022
Президент Российской Федерации Владимир Путин утром 30 октября поздравил с профессиональным праздником работников автомобильного и городского пассажирского транспорта. Об этом сообщили в Кремле.

В поздравительной телеграмме глава государства обратил внимание на то, что от эффективной работы всех звеньев отрасли, от компетентности и самоотдачи специалистов во многом зависят укрепление связей между регионами РФ и странами мира, развитие промышленного и сельскохозяйственного производства, а также качество жизни миллионов россиян.

Заказать Лекарство Конвулекс

TommyLal 28.10.2022






Противни Для Копчения

KirbyThoff 28.10.2022






<< 25 | 26 | 27 | 28 | 29 >>

Přidat nový příspěvek