Nový blog. Zkrat nebo ne?

Jen takový kratší článek, který má za cíl uvést věci na pravou míru.
 
Někteří asi už i zaregistrovali, že jsem si založila nový blog na blogeru. Ti, kteří ne, tak doufám, že se to brzy změní. 
Asi ten přesun víc než organizovanou, předem plánovanou a jasnou věc připomíná náhlý zkrat v mé hlavě zapříčiněný snad nadměrným množstvím učení. Nepochybuji, že přesně takhle se vám to jeví, ale pravda je trochu jiná.
 
O tom, že blog přesunu, jsem uvažovala již dost dlouhou dobu, abych se k tomu konečně dokopala. Částečně za to nese vinu jedna osůbka na fb, částečně taky červená čísla oznamující, že téměř přesahuji povolený limit MB za měsíc, která na mě vyskočila vždycky po přihlášení na webnode.cz. Pokaždé mi bylo pohotovně nabídnuto připlatit si za prémiový limit, ale to opravdu nepřipadalo v úvahu. A za třetí, po tom mít blog s blogspot.cz za názvem, to se mi líbilo už nějakou domu. Je to jen můj názor, ale myslím si, že blogy od blogeru jsou jaksi více ceněné, než nějaký webnode.cz, i když ten je taky moc fajn, ač spíš jen pro začátečníky.
 
Ale i tak uznávám, že to možná bylo moc náhlé. Pár zmínek o stěhování by se sice na tomhle blogu našlo, ale to byste museli hledat pozorně. Prostě bych vás chtěla jen informovat, že se o zkrat nejedná, oficiálně jsem se přesunula na novou adresu (čtěte ale dále!):
 

www.walletofinfinity.blogspot.cz

Jo, nový blog je fajn, ale není to jen tak. Musím se rozhodnout, co přemístím ze starého, co naopak nechám ležet tady jen jako vzpomínku na minulé časy. Nehodlám totiž tenhle blog mazat, i nadále vás tu bude strašit (či snad těšit?). Avšak nechci na bloggeru začínat úplně od nuly, proto plánuji přemístit recenze (knižní i filmové) a pak nějaké použitelné jednorázkovky. A teď dochází i na vás. Mám totiž otázku:
 

Co byste chtěli odsud přesunout na Wallet of infinity a co naopak tady (raději) nechat?

Jinak Affs, spřátelené blogy a tohle všechno i nadále platí, nikoho nemažu, všechny přesouvám. Tedy přesunu je, až zjistím, jak se vytváří takové to menu, kde jsou různé rubriky... Nevíte někdo náhodou?
Jinak už mě asi nic jiného nenapadá, vyčerpala jsem všechno, co jsem chtěla říct. Doufám, že se nový blog rozjede, blogování je teď pro mě náročnější, protože jsem v podstatě skoro jako nováček. Na bloggeru určitě. Moc díky za veškerou vaši podporu. A kdyby to byl někdo bloggeru znalý a chtěl mi věnovat trošku svého času na mé otázky, jak udělat to a tamto, budu moc ráda, když se ozve.

Diskusní téma: Nový blog. Zkrat nebo ne?

Пилочный Маникюр Новосибирск

MatthewEsses 28.10.2022






Test, just a test

XRumerTest 28.10.2022
Hello. And Bye.

как похудеть

DonaldFouSa 03.10.2022

картинки овчарок

RonnieFic 25.09.2022
Классные изображения такс на sobakovod.club

smm

Michaelsip 23.09.2022
Всем доброго времени суток!
Есть такой вопрос, может кто в курсе? или может кто-то занимался подобным. В общем сразу перейду к делу, мне нужно раскрутить инстаграм и я начал заниматься данным вопросом, перелапатил уже кучу сайтов в поисках годной инфы и максиммум что-то похожее на нормальную инфу нашел по ссылке, где маркетолог плюс минус хорошо объяснил как и где можно заказать раскрутку. Но вот хочу еще здесь поинтересоваться такой сказать у живых людей.

?Emitiremos un prestamo, rapido y eficiente! Banca credit

WayneJap 19.09.2022
hellou!!!!!
No hay dinero rapido, ?pero nosotros! Formalizamos un prestamo rapido. banks.credit credito rapido

Предложу скидки Замочи сайт конкурента спамные базы

Artpauck 17.09.2022
Можем предложить вам профессиональную услугу:
"Ликвидация веб-ресурсов конкурента!"
Каким методом мы это осуществляем?!
- У нас опыт - десять лет.
- Конфиденциальная разработка.
- Наращивание ссылочной массы с помощью вирусных ссылок.
- Любой поисковик мгновенно реагирует на наши применяющиеся технологии.
- Тексты с веб сайта спамятся, они моментально становятся неуникальными.
- У наших экспертов очень большие возможности и практический опыт в данном направлении.

Стоимость 49$
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Наши контакты
Телегрм: @exrumer
Skype: Loves.ltd
WhatsApp: +7(977)536-08-36
xrumer.art

Лампочки Гирлянды

Donaldcip 12.09.2022






We can do your homework for you. Just ask!

Samanstinelp 05.09.2022
Lack of time? We have a solution! Order a custom Report and Article Reviw from the best professional writers at Freedomland.site! Non-plagiarized papers only!

Let's stop the war in Ukraine. Appeal to Users

XMC.PL-Master 28.08.2022
Hello Members,

I wonder how to reach the consciousness of the Russians and make them realize that every day in Ukraine RUSSIAN SOLDIERS DIE and military equipment is being destroyed on a mass scale. Why destroy and demolish when you can build and create a new, better world.
WAR is suffering, crying, sadness and death, do you have any ideas to convince Russians that Vladimir Putin should retire, bask in the sun somewhere in warm countries and end this bloody conflict in Europe.

It is a great idea to select random companies from Russia on Google business cards and add opinions about anti-war content and make people in the country aware that Putin is doing wrong.

Please take a moment to select a random company on the Google map and add your opinion about anti-war content.

It is also worth informing Russians about the possibility of VPN connections because Russia is blocking a lot of content on the Internet and sowing sinister propaganda by not giving people access to real information

Peace be with you!
Thank you
Tomasz Jerzy Michałowski
Poland
<< 26 | 27 | 28 | 29 | 30 >>

Přidat nový příspěvek